Σύγχρονη και Αναίμακτη μέθοδος Ρινοπλαστικής

prosopo

Αποκτήστε αρμονική και “λειτουργική” μύτη με τη σύγχρονη, αναίμακτη και λιγότερο επεμβατική μέθοδο Ρινοπλαστικής του ιατρού Ιωάννη Γκουντάκου, Χειρουργού ΩΡΛ -με εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική- και Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Καλέστε μας τώρα για ραντεβού στο 2314 022 425 και δείτε τη νέα σας μύτη μέσω προσομοίωσης του χειρουργικού αποτελέσματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με χρήση ειδικού λογισμικού.

Η μύτη αποτελεί κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου, συντελώντας σημαντικά στην έκφραση και την αρμονία του. Εκτός των αισθητικών συνεπειών, η δυσμορφία της μύτης πολλές φορές συνυπάρχει με λειτουργικές διαταραχές, όπως δυσκολία στη ρινική αναπνοή.

H αισθητική και λειτουργική πλαστική επέμβαση στη μύτη, η οποία ονομάζεται και ρινοπλαστική μπορεί να αποκαταστήσει το σχήμα και την εμφάνιση της μύτης και ταυτόχρονα τις όποιες λειτουργικές διαταραχές με σκοπό την ελεύθερη και απρόσκοπτη αναπνοή. Βασικός στόχος της ρινοπλαστικής είναι να προσφέρει μια καλαίσθητη μύτη, συμμετρική ως προς τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου και συγχρόνως πλήρως λειτουργική.

Είναι σημαντικό ο ασθενής να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει τέλεια μύτη, αλλά συμμετρική μύτη ως προς υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου. Έτσι μόνο θα έχει ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι μπορεί να του προσφέρει η ρινοπλαστική.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται αναγκαία η ανάπτυξη ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ ασθενούς και ιατρού. Μόνο κατά αυτό τον τρόπο ο χειρουργός μπορεί να κατανοήσει τα «θέλω» του ασθενούς αλλά και ο ασθενής να αντιληφθεί τα ρεαλιστικά όρια της χειρουργικής παρέμβασης.

Το πρώτο βασικό βήμα αποτελεί η πλήρης ρινολογική εξέταση από εξειδικευμένο χειρουργό με την οποία ταυτοποιούνται οι αισθητικές και λειτουργικές δυσμορφίες της μύτης του ατόμου. Προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια θεωρείται απαραίτητη η λήψη φωτογραφιών της μύτης και του προσώπου του ασθενούς.

Ακολουθεί η προσομοίωση του χειρουργικού αποτελέσματος, με χρήση ειδικού λογισμικού σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με την οποία ο ασθενής μπορεί να δει με πολύ μεγάλη ακρίβεια τη «νέα» του μύτη.


Η διαγνωστική εξέταση και προσομοίωση παρέχεται δωρεάν στο ιατρείο Ρινολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού για τη δωρεάν διαγνωστική εξέταση και προσομοίωση τηλεφωνήστε στο: 2314 022 425

Μητροπόλεως 119, Τ.Κ. 54 622, Θεσσαλονίκη.

Ενημερωτικό δελτίο

fb
tw
gplus

Σχεδιασμός - Κατασκευή: Ιατρικό Marketing – Healthmarketing.gr